Petra van Kuilenburg

Naam: Petra van Kuilenburg

Fractievoorzitter Leefbaar Lokaal Belang, Gemeenteraad
Fractievoorzitter Leefbaar Lokaal Belang, Leefbaar Lokaal Belang
petra.van.kuilenburg@gemeenteraad.westbetuwe.nl
Fractievoorzitter Leefbaar Lokaal Belang Actief sinds 01 jan. 2019 Bekijk pagina

Algemeen

Even voorstellen

Ik ben Petra van Kuilenburg, 59 jaar, en ik woon in Waardenburg. Naast de politiek heb ik een drukke baan bij Joerns Healthcare. Mijn andere hobby is taarten maken. Ook heb ik een maatje, mijn trouwe viervoeter Luna (Duitse Herder). Ik ben erg aan het genieten en vind het leuk om met mijn dochter op vakantie te gaan. Zij is mijn steun en toeverlaat.

Waarom ik politiek actief ben

Ik krijg soms wel eens de vraag, ben je het niet zat in de politiek? Politiek geeft mij veel energie. Ik ga er gewoon voor! Het is een passie voor mij om voor inwoners op te komen. Veel mensen vragen zich ook af hoe het kan dat ik zoveel weet uit het verleden. Als je al ruim 16 jaar raadslid bent, dan zie en hoor je veel. Dat sla ik op en daar heb ik veel aan. 

Mijn belangrijkste focuspunten deze raadsperiode

De afgelopen jaren hebben veel mensen uit West Betuwe mij benaderd. Met problemen of dingen waar zij tegenaan liepen bij de gemeente. De mailbox liep aardig vol en ook mijn telefoon staat niet stil. Soms gaat het om kleine dingen, maar soms ook om gevaarlijke situaties. Veel mensen voelen zich niet gehoord door de gemeente. Het schort soms aan goede communicatie. Dat wil ik graag verbeteren, net als veel andere zaken die spelen in de gemeente. 

Wat kunt u van mij verwachten? 

Ik sta samen met Leefbaar Lokaal Belang op de bres voor onze inwoners en ondernemers. Niet alleen tijdens de verkiezingen. Vol trots kan ik ook zeggen, dat Leefbaar Lokaal Belang een bondgenoot is van BBB. BBB is ook een partij die voor elke inwoner opkomt, dingen aankaart, transparant is en zaken in het openbaar bespreekt. Ja, ik zet mij ook in voor BBB. 

Samen maken wij het verschil!

Nevenfuncties

Naast mijn raadslidmaatschap ben ik:

  • Customer Service Receptie Joerns Healthcare (betaald)

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 01 jan. 2019 Fractievoorzitter Leefbaar Lokaal Belang, Gemeenteraad
  • Actief sinds 01 jan. 2019 Fractievoorzitter Leefbaar Lokaal Belang, Leefbaar Lokaal Belang
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Stemmingen

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens