Diane de Zeeuw

Naam: Diane de Zeeuw

Raadslid VVD, Gemeenteraad
Raadslid VVD, VVD
diane.de.zeeuw@gemeenteraad.westbetuwe.nl
Raadslid VVD Actief sinds 01 jan. 2019 Bekijk pagina

Algemeen

Even voorstellen

Als boerendochter ben ik een Echte Betuwse geboren in ons mooie Rivierengebied. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de zorg, als fysiotherapeut.

Gewone mensen met alledaagse zorgen en problemen, maar gelukkig ook met veel vreugde en ideëen, mag ik begeleiden in hun herstel en zo helpen hun pijnklachten of bewegingsbeperking te overwinnen. Het is zo mooi dat ze dan weer mee kunnen doen in de samenleving, het werk en ook privé. Deze gedachte en motivatie neem ik ook mee in mijn politieke werk.

Waarom ik politiek actief ben

Omdat iemand ook de gewone inwoner van onze gemeente moest vertegenwoordigen. Die inwoner die in een van onze dorpen en stadjes woont, leeft, werkt, recreëert, onderneemt of op welke manier dan ook iets van zijn of haar leven wil maken.

Mijn 3 belangrijkste focuspunten deze raadsperiode

  1. Moderne woonvormen voor senioren en starters, de kleine en eenspersoonshuishoudens.
  2. Mobiliteit en veiligheid in al onze kernen voor onze inwoners. Daarbij denk ik bijvoorbeeld aan de radartoren in Herwijnen, de MIRT A2 in relatie tot sluipverkeer en Waardenburg en een fietsveilige oversteek bij Rhelico.
  3. Behoud en bescherming van ons open cultuurlandschap. Zo is de uitbreiding van het Lianderschakelstation in Neerijnen noodzakelijk en prima. Maar deze had 150 tot 250 meter naar het oosten geplaatst moeten worden. Om zo het beschermde dorpsgezicht minder tot niet aan te tasten. Dit is in mijn ogen een gemiste kans.

Wat kunt u van mij verwachten?

Dat ik in het belang van onze inwoners er 100% voor ga. Dit lukt me natuurlijk ook wel eens niet, maar desondanks ga ik er wel met hart en ziel voor om de belangen van onze inwoners optimaal te dienen.

Nevenfuncties

Naast mijn raadslidmaatschap ben ik:

  • Fysiotherapeut Fysio Physics (betaald)
  • Vrijwillig EHBO-er bij EHBO vereniging Waardenburg-Neerijnen (onbetaald)

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 01 jan. 2019 Raadslid VVD, Gemeenteraad
  • Actief sinds 01 jan. 2019 Raadslid VVD, VVD
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens