Ralph Boltjes

Burgerlid VVD Actief sinds 26 apr. 2022 Bekijk pagina

Algemeen

Even voorstellen

Ik ben Ralph Boltjes (20) uit Ophemert en ik ben secretaris van de VVD West Betuwe. Daarnaast ben ik campagneleider en namens de VVD ook burgerlid bij de gemeenteraad.

Momenteel studeer ik accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Daar volg ik op vrijdag college, de rest van de week ben ik werkzaam bij een financieel adviesbureau in Zaltbommel dat gespecialiseerd is in de tuinbouw.

Waarom ik politiek actief ben

Vanuit mijn interesse voor politiek en mijn motivatie om zich in te zetten voor mijn omgeving ben ik op 12-jarige leeftijd lid geworden van de VVD. Nadat ik veel heb meegeluisterd bij de VVD in de voormalige gemeente Neerijnen, ben ik campagneleider geworden voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Zelf was ik ook verkiesbaar, ondanks dat ik pas 15 jaar oud was. Met zo'n 150 stemmen was ik de grote winnaar in mijn thuisdorp Ophemert.

Sinds juli 2020 zet ik me in als secretaris voor de VVD West Betuwe. Sinds februari 2022 ben ik daarnaast ook burgerlid voor de VVD bij de gemeenteraad van West Betuwe.

Nevenfuncties

Naast mijn werk als burgerlid ben ik: 

  • Assistent-accountant bij Goesten & Opdam (betaald)
  • Lid ledenraad Rabobank West Betuwe (onbetaald)
  • Secretaris VVD West Betuwe (onbetaald)

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 26 apr. 2022 Burgerlid VVD, VVD

2022

  • 01 feb. 2022 - 30 mrt. 2022 Burgerlid, VVD
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens