Fred Temminck

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Algemeen

Even voorstellen

Ik ben geboren en getogen in Asperen en sinds 2002 politiek actief. Eerst 4 jaar als burgerlid en toen werd ik fractievoorzitter voor de ChristenUnie in Lingewaal. Mijn hobby’s zijn het spelen bij de plaatselijke muziekvereniging en volleybalvereniging. Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief in de Stadsraad, voor enkele kerkelijke activiteiten en bij zwembad De Wiel.

Ik was werkzaam als inspecteur auditor bij de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit en ben in 2018 met pensioen gegaan. Vanaf dat moment kon ik me volledig richten op de nieuwe gemeente West Betuwe. 

Waarom ik actief ben in de politiek

Ik heb me altijd verantwoordelijk gevoeld om een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk welzijn van de samenleving waar je deel van uitmaakt. Na eerst vele andere bestuurlijke functies bekleed te hebben, ben ik de politiek in gegaan. Ik wil daar nu mijn bijdrage leveren. Door actief te zijn in kerk en samenleving weet je wat er speelt en ben je makkelijk aanspreekbaar. 

De 3 belangrijkste focuspunten deze raadsperiode

  1. Leefbaarheid voor alle kernen; 
  2. Belangrijke pijlers hiervoor zijn een bloeiend verenigingsleven (sport, cultuur, sociaal) en een op de behoefte afgestemd woningbouwprogramma
  3. Een solide minimabeleid

Wat u van mij kunt verwachten

Een betrokken volksvertegenwoordiger, werkend vanuit de standpunten van de ChristenUnie, met speciale aandacht voor de leefbaarheid in de kernen en voor een vitale samenleving.

Nevenfuncties

Nevenfunctie onbezoldigd

  • lid van de Stadsraad Asperen

Functie historie

2023

  • 01 jan. 2019 - 25 apr. 2023 Fractievoorzitter, ChristenUnie
  • 01 jan. 2019 - 25 apr. 2023 Fractievoorzitter ChristenUnie, Gemeenteraad
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens