Vergaderingen

Op deze pagina kunt u alle vergaderingen van de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe vinden. Hier worden zowel de komende als de reeds gehouden vergaderingen weergegeven. Per vergadering worden de agenda en bijbehorende stukken gepubliceerd zodra deze bekend zijn. Voor de archieven van de oude vergaderingen en luisterverslagen verwijzen wij u naar het archief.

Wilt u een volledig overzicht van alle vergadering in 2021? Bekijk het vergaderschema voor 2021. Bent u benieuwd hoe het vergaderen van de raad precies in zijn werk gaat? Lees dan meer over de vergaderstructuur.

Bekijk ook alvast het vergaderschema voor 2022.

Live uitzending

Alle digitale vergaderingen zijn live mee te kijken via de beginpagina van de site. Van vergaderingen die fysiek plaatsvinden is geen beeld. De oordeelsvormende en besluitvormende vergaderingen die fysiek plaatsvinden, kunt u wel live meeluisteren via de beginpagina van de site. 

Kijk of luister de vergaderingen terug

De oordeelsvormende en besluitvormende vergaderingen zijn terug te luisteren. Alle digitale vergaderingen zijn daarnaast terug te kijken. Zoek hieronder de juiste vergadering op. De fragmenten zijn vervolgens per agendapunt opgedeeld. U kunt bij het agendapunt het fragment afspelen. Sommige agendapunten bestaan uit meerdere fragmenten, als er bijvoorbeeld een schorsing is geweest. Dan kunt u zelf het volgende fragment aanklikken om verder te luisteren/kijken. Heeft u geen geluid? Rechts onderin het terugkijk/luister scherm ziet u witte staafjes. Door deze staafjes te klikken, worden ze blauw en past u het volume aan.    

Bestuursorganen

Beeldvormende vergadering(en)

Oordeelsvormende vergadering(en)

Informatie en Ontmoeten 1 (Beeldvorming)

Informatie en Ontmoeten 2 (Beeldvorming)

Oordeelsvorming Voorronde 1

Oordeelsvorming Voorronde 2

Klankbordgroep huisvesting raad/griffie

Extra ingelaste vergadering voor AB AVRI 10 september 2020

Werkgroep inrichting raadzaal

Werkgroep huisvesting arbeidsmigranten

 
Gearchiveerde bestuursorganen