Vergaderingen raad weer digitaal

Gepubliceerd op: 16 november 2021 13:10

Na de persconferentie van vrijdag 12 november 2021 vergadert de gemeenteraad weer digitaal. De vergaderingen vinden plaats via Zoom. Ze zijn altijd live te volgen of achteraf terug te kijken. Op dit moment staat vast dat de volgende vergaderingen digitaal zijn:

Voorlopig blijven de raadsvergadering van 30 november en de raadsvergadering van 21 december fysiek plaatsvinden in de aula van de Lingeborgh. Maar zonder publiek. Hier houden we 1.5 meter afstand en dragen we mondkapjes bij verplaatsing.

Meepraten met de raad

Zowel bij digitale als fysieke vergaderingen kunnen inwoners over de onderwerpen op de agenda inspreken of meepraten. Dit kan live tijdens een (digitale) vergadering of schriftelijk voorafgaand aan een vergadering.

• Tijdens beeldvormende en oordeelsvormende vergaderingen kunt u meepraten of inspreken over de onderwerpen die op de agenda staan.
  • Tijdens raadsvergaderingen kunt u een onderwerp dat nog niet op de raadsagenda staat onder de aandacht brengen bij de gemeenteraad.

Aanmelden kan via griffie@westbetuwe.nl. Meer informatie? Lees verder of stel uw vraag aan de griffie.