Gemeenteraad West Betuwe weer van start na zomerreces

Gepubliceerd op: 01 september 2020 15:30

Op dinsdag 8 september is de eerste politieke avond van de gemeente West Betuwe na het zomerreces. Tijdens de avond staan vier onderwerpen op de agenda van de gemeenteraad. Namelijk de omgevingswet, de woonvisie, huisvesting arbeidsmigranten en het cultuur- en erfgoedbeleid. De onderwerpen zijn verdeeld over twee vergaderingen.

De afgelopen tijd vergaderde de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe vooral digitaal. Na de zomer wil de raad weer meer fysiek vergaderen. Natuurlijk met goede maatregelen en alleen als de situatie rondom corona dat toelaat.

Op dinsdag 8 september zijn de vergaderingen van de raad in De Schildkamp in Asperen (Leerdamseweg 44, Asperen). Hier worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. En er is voldoende ruimte om 1.5 meter afstand te houden.

Vergadering 1  in Zaal 'Leerdam'

20.00 uur – 21.20 uur | Omgevingswet

21.20 uur – 22.30 uur | Harmonisatie Cultuur- en Erfgoedbeleid

Vergadering 2 in Zaal 'Onder de Sterren'

20.00 uur – 21.30 uur | Woonvisie

1.30 uur – 22.30 uur | Huisvesting Arbeidsmigranten

Meepraten met de raad

Naast raadsleden zijn ook andere geïnteresseerden welkom tijdens de avond. Zij kunnen over de onderwerpen op de agenda meepraten of meeluisteren. Vooraf aanmelden is wel verplicht, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan tot en met maandag 7 september 12.00 uur via griffie@westbetuwe.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en het onderwerp. Zonder aanmelding is het niet mogelijk bij de vergadering aanwezig te zijn.